miércoles, 4 de septiembre de 2019

IMPORTANT NEWS ABOUT OUR ENGLISH MATERIALS!!!

MOLT IMPORTANT!!!
Benvolgudes famílies!!! Aquesta comunicació es per a informar-los d'alguns aspectes a tindre en compte aquest curs amb els materials d'anglés.

Com ja sabeu duguem uns anys reciclant tots els llibres de text (CLASS BOOK) i els hem trobat en molt bon estat de conservació. Aquest llibre que  entregàreu en format imprés va acompanyat d'una versió digital (LLIBRE DIGITAL) i recursos online (OOLZ) a través de la pàgina OXFORD PLUS , per la qual cosa els xiquets poden gaudir d'una gran varietat de jocs i audios a través dels quals potencien i milloren el seu aprenentatge integral de la llengua. 

El LLIBRE DIGITAL caduca al final del curs escolar, per la qual cosa el codi imprés al llibre de text és d'un únic ús i té una caducitat establerta. ELS LLIBRES RECICLATS NO PERMETEN L'ACCÉS AL LLIBRE DIGITAL, EL QUAL CONTÉ ELS AUDIOS DE LES HISTÒRIES I  LECTURES TREBALLADES A CLASSE. NO OBSTANT AIXÒ, LA ZONA DE RECURSOS ONLINE (OOLZ) SÍ QUE CONTINUARÀ OBERTA PER A TOT L'ALUMNAT AMB UNA GRAN QUANTITAT DE JOCS I CANÇONS. 

Així doncs, deixem al vostre criteri personal l'elecció de reciclar o comprar el llibre de text d'anglés (CLASS BOOK).

MÉS ENDAVANT SE'LS INFORMARÀ DEL NOU CODI D'OXFORD PER A PODER ACCEDIR ALS RECURSOS ONLINE. ÉS MOLT IMPORTANT QUE TOT L'ALUMNAT TINGA A LA SEUA DISPOSICIÓ L'ACCÉS A AQUESTS RECURSOS DIGITALS.

Gràcies per la vostra col·laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario