jueves, 22 de septiembre de 2016

FAMILY MEETINGS

BENVINGUTS A TOTS AL NOU CURS 2016/17!!! 
Enguany continuem amb el projecte ROOFTOPS a tots els nivells de Primària. A banda del llibre en format imprés, els alumnes poden gaudir d'uns recursos on-line mitjançant l'accés a OXFORD PLUS, i d'uns llibres digitals que els permetran millorar les seues habilitats lingüístiques escoltant els audios que fins ara sols podien treballar a classe.

Així mateix, aquest curs continuarem utilitzant el BLOG com un mitjà de comunicació, interacció i actualització de les experiències viscudes a l'aula. Espere que participeu d'aquest projecte que va començar ja fa dos anys conectant-vos i ajudant els nostres alumnes a reforçar tot allò aprés a classe, comentant inclús si alguna pàgina o enllaç vos ha sigut d'especial interés.

Per tal d'explicar-vos totes aquestes novetats, el registre i accés a OXFORD PLUS, descàrrega del llibre digital i utilització significativa del BLOG, vos convide a les REUNIONS A FAMILIES que tindran lloc els següents dies a l'AULA D'AUDIOVISUALS:

- DIMECRES 28 DE SETEMBRE A LES 10h PER A LES FAMILIES D'ALUMNES DE SISÉ DE PRIMÀRIA.

-DIJOUS 29 DE SETEMBRE A LES 10h PER A LES FAMILIES D'ALUMNES DE TERCER I QUART DE PRIMÀRIA.

Es prega la màxima assistència per tal d'aconseguir un bon aprofitament del curs i dels recursos que tenim al nostre abast.

Una salutació,

MARÍA JOSÉ

No hay comentarios:

Publicar un comentario